Eetstoornisvrij

Het kan ook anders

Enquêtes en onderzoeken

 

Enquête eetstoornissen bij jongeren (Laura Oplinus)

Onderzoek studie-uitval/ - vertraging

 

Oproepen

 

Oproep Ixta Noa:

Heb jij in het verleden een eetstoornis gehad, heb je die overwonnen en lijkt het je leuk om jouw ervaringen in te zetten om een ander te helpen bij zijn/haar herstel?  Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ixta Noa is op zoek naar vrijwilligers die met elkaar de inloop bij eetstoorniskliniek Rintveld in Zeist willen vormgeven. Deze inloop is wekelijks op woensdag van 13.00 tot 15.00 uur. Wil je meer weten? Dan kun je contact opnemen met Suzanne Klabbers via suzanne@ixtanoa.nl.

 

Oproep Litze Goossens:

Ik zoek mannen of jongens, die vechten tegen Anorexia of dit overwonnen hebben. Leeftijd heeft geen belang. Ik maak hierover een audioreportage, natuurlijk kan dit volledig anoniem gebeuren. Elk de stem is te horen, maar de reportage wordt nergens uitgezonden, het is voor mijn examen. Ik zou hier heel graag een reportage over maken omdat ik heel veel respect heb voor mensen die hiertegen vechten. Vrouwen worden aan deze eetstoornis gelinkt, maar het klinkt als een taboe voor mannen. Daarom wil ik graag de kant van een man horen. Ik zoek zo snel mogelijk iemand, de reportage moet af zijn in november. Je kan me contacteren op facebook (Litze Goossens) of me een e-mail sturen (litzegoossens98@gmail.com)

 

Oproep Sanny Blom

Sinds de komst van Social Media en de Selfie hype heb ik me verdiept in de invloed van selfies en de “like culture” op ons zelfbeeld.
Ik ben kunstenares en ben begonnen met “Het Selfie Project”.
Dat is een project om mensen te stimuleren om op een bezielde en gezonde manier te kijken naar hun uiterlijke verschijning.

Ik ben op zoek naar selfies met een verhaal, die ik kan omtoveren tot een prachtig kunstwerk.
Omdat ik (ook) met mijn persoonlijk verhaal werk, wil ik uiteraard ook een serie kunstwerken maken van eetstoornis survivors".

Meer informatie? Kijk hier

 

Vacatures

 

- Adzuna - eetstoornissen vacatures 

Vacatures de Bascule (incl. Centrum voor Eetstoornissen)

- Vacatures Altrecht (incl. Rintveld) 

Vacature Coördinator Leontienhuis 

- Vacatures Emergis (incl. Afdeling: Zorgprogramma eetstoornissen)

Vacatures GGZ Rivierduinen (incl. CEU) 

Vacatures Human Concern  

- Vacatures Novarum 

- Vacatures via NAEweb 

- Vacatures Ixta Noa 

Vrijwilligersvacatures (Deeljeervaringen.nl) 

Vrijwilligersvacatures Ixta Noa 

- Vrijwilligersvacatures Leontienhuis 

- Vrijwilligersvacatures Stichting JIJ